În concediu, ne revedem în curând. Întrebări prin telefon (07400000797) sau e-mail (andrea@goldenbeetlejewelry.com)

Creat de Andrea Kovács

Termeni și condiții

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.goldenbeetlejewelry.com.

Condiții generale pentru utilizarea site-ului

Site-ul www.goldenbeetlejewelry.com este operat de KOVACS E ANDREA PFA, având CUI: 4235993, NR. ORC: F8/1284/2019 cu sediul social: str. Carierei nr. 115, Brasov, BV

Scopul acestui site este de a desfășura activitatea comercială în vederea comercializării produselor direct de la producători și de informare a vizitatorilor site-ului prin conținutul oferit: texte, fotografii, bază de date, logo, servicii, reclame.

 Prin “vizitator” se înțelege orice persoană fizică sau juridică ce are acces liber la acest site.

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta. 

Vizitarea și achiziționarea produselor implică citirea cu atenție și acceptarea termenilor și condițiilor prezentate, ceea ce reprezintă înțelegerea dintre părți (contractul).

Administratorul site-ului www.goldenbeetlejewelry.com își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment. De asemenea, poate restricționa accesul la anumite părți ale site-ului sau accesul anumitor IP-uri fără notificări sau răspundere.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Golden Beetle Jewelry oferă utilizatorului acces limitat pe site-ul www.goldenbeetlejewelry.com și nu îi atribuie acestuia drepturi asupra conținutului. Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și  Golden Beetle Jewelry sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Administratorul site-ului www.goldenbeetlejewelry.com face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ.

Politica de vânzare

Prin plasarea unei comenzi, cumpărătorul este în acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară activitatea.

Confirmarea comenzii de către vânzător, implică o acceptare a termenilor comenzii. Finalizarea comenzii este realizată printr-o confirmare electronică din partea vânzătorului către cumpărător.

Cumpărătorul trebuie să îi furnizeze vânzătorului informații adevărate, corecte, actuale și complete.În situația în care vânzătorul primește informații eronate referitoare la facturarea și livrarea produselor, acesta nu se constituie responsabil pentru neonorarea comenzii la timp.

Orice Client sau Cumparator are acces la efectuarea unei Comenzi in cadrul Site-ului. Golden Beetle isi rezerva insa dreptul ca, din motive justificate, sa restrictioneze accesul anumitor Clienti sau Cumparatori la efectuarea unei Comenzi si/sau la utilizarea anumitor modalitati de plata acceptate, in situatia in care considera ca, potrivit conduitei/activitatii Clientului sau a Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia pot aduce prejudicii de orice fel Vanzatorului. In orice astfel de situatie, Clientul sau Cumparatorul se poate adresa personalului Golden Beetle, solicitand informatii referitoare la motivele pentru care au fost aplicate masurile anterior mentionate.

Comunicarea Clientului sau a Cumparatorului cu Vanzatorul se va realiza fie prin interactiune directa cu acesta, fie prin adresele specificate in cadrul sectiunii „Contact” din Site. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a gestiona informatiile primite pe aceste cai, fara sa fie nevoit sa aduca justificari.

In cazul inregistrarii unui volum neobisnuit de mare de trafic, provenit din partea unei anumite retele de internet, Golden Beetle poate cere Clientului sau Cumparatorului sa introduca manual coduri de validare de tip captcha, pentru a proteja informatia expusa in cadrul Site-ului.

Golden Beetle poate sa publice pe Site diferite informatii referitoare la anumite Bunuri disponibile sau promotii practicate, fie de catre acesta, fie de catre un tert colaborator cu care Golden Beetle are incheiat un contract de parteneriat, bunuri sau promotii disponibile in limita stocului si intr-un interval limitat de timp.

Tarifele asociate Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate, toate in lei/RON, iar Golden Beetle isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment aceste tarife, fara obligativitatea vreunui preaviz.

Niciuna dintre informatiile utilizate in cardul Site-ului pentru descrierea Bunurilor, fie ele imagini statice sau dinamice, prezentari multimedia, sau orice alte tipuri de informatii, nu reprezinta o obligatie contractuala a Vanzatorului, rolul acestora fiind unul exclusiv de prezentare. De asemenea, niciun Continut pe care Vanzatorul il transmite Clientului sau Cumparatorului, indiferent de mijlocul de comunicare utilizat – telefonic, electronic etc. – sau obtinut de Client/Cumparator prin accesarea, vizitarea sau vizualizarea Site-ului, nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Golden Beetle sau a angajatului/presupusului Golden Beetle care a facilitat transferul acelui Continut, in cazul in care acesta exista, fata de continutul respectiv.

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie sa anunțați imediat administratorul site-ului. www.goldenbeetlejewelry.com nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Limitarea responsabilității

Prin utilizarea acestui site, sunteți în mod expres de acord cu următoarele:

  •  Golden Beetle Jewelry, angajații sau afiliații săi nu vor putea fi făcuți responsabili pentru daune directe sau indirecte, accidentale, pagube pentru pierderea de profit, rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor de pe acest site, acces neautorizat la datele utilizatorului, declarații sau acțiuni ale terților asupra informațiilor site-ului.
  •  Golden Beetle Jewelry nu oferă  garanție că informațiile de pe acest site îndeplinesc toate cerințele dumneavoastră.

În cazul în care considerați că orice material pus la dispoziție pe acest site încalcă drepturile de copyright sau orice alte drepturi, vă rugăm să semnalați acest aspect la andrea@goldenbeetlejewelry.com

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.goldenbeetlejewelry.com, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea sa apară între utilizatori și administratorul Kovacs E Andrea PFA sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Reclamații

Toți utilizatorii au dreptul să adreseze plângeri și reclamații cu privire atât la prelucrarea datelor cu caracter personal, cât și referitor la produsele recepționate. Toate solicitările vor fi prelucrate în timp util. Pentru orice sesizare, rugăm utilizatorii site-ului să ne contacteze la andrea@goldenbeetlejewelry.com

Pentru sesizările legate de produsele achiziționate de la un anumit producător vă rugăm trimiteți sesizarea pe adresa de email specificată pe pagina producătorului afișată pe www.goldenbeetlejewelry.com

Disponibilitatea serviciului

Administratorul  își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Alte prevederi

Vânzătorul nu se consideră răspunzător pentru pierderea produselor după ce acestea au fost livrate cumpărătorului și nici pentru eventualele daune suferite de către cumpărător sau o terță parte, rezultate din utilizarea produselor.

În cazul unui eveniment de forță majoră, nici una dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor contractuale.

Prezentul document se supune legii din România. Eventualele litigii apărute între cele două părți se vor soluționa fie pe cale amiabilă, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, fie de către instanțele judecătorești române competente.

Politica de retur

Bunurile returnate ce prezinta urme de uzură (pete, zgârieturi, îndoituri, fisuri, lovituri etc.) se accepta retur numai după aducerea lor la conformitate, implicand costurile de igienizare, cosmetizare, reparare, înlocuire a eventualelor piese deteriorate și aducere la o formă comercială în vederea vânzării ca produs Reconditionat / Resigilat. Valoarea finală se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit.

Orice diminuare a valorii Bunurilor rezultată din manipularea acestora altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării Bunurilor este în responsabilitatea Cumparatorului. 

În cazul în care un Bun comandat de către Cumpărător, nu poate fi livrat de către Vânzător, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt și va returna în contul Cumpărătorului contravaloarea Bunului, în termen de maxim 14  zile de la data la care Vânzătorul a luat la cunoștință acest fapt sau de la data la care Cumpărătorul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a Contractului.

Pentru orice întrebare, detaliu, retur, Cumpărătorul va contacta direct Vânzătorul prin datele de contact de pe pagina fiecărui producător afișate pe www.goldenbeetlejewelry.com

Produsele pot fi de asemenea returnate în termen de 14 zile  în punctul de colectare de unde a fost ridicat, dacă îndeplinește condițiile menționate anterior.

Newsletter-ul este un mijloc de informare periodic, in format exclusiv electronic sau prin posta electronica (de tip e-mail sau SMS), care transmite informatii cu privire la Bunurile si/sau promotiile pe care Vanzatorul le pune la dispozitie intr-o anumita perioada si care nu cuprinde niciun fel de angajament al Vanzatorului referitor la informatiile transmise prin acesta.

Tranzactia este incasarea sau rambursarea unei anumite sume de bani rezultate prin vanzarea unui Bun, Cumparatorului, de catre Golden Beetle, ca urmare a utilizarii serviciilor procesatorului de carduri agreat de Vanzator, oricare ar fi modalitatea de livrare.

Specificatiile sunt toate specificatiile sau descrierile Bunurilor, asa cum apar ele in descrierea acestora.

Documente contractuale

Inregistrarea unei comenzi in cadrul Site-ului reprezinta acordul tacit al Cumparatorului fata de forma de comunicare, telefonica sau prin e-mail, de care Vanzatorul va face uz pentru a-si duce la indeplinire operatiunile comerciale.

Notificarea pe care Cumparatorul o va primi dupa plasarea Comenzii nu reprezinta sub nicio forma acceptarea Comenzii, avand rol exclusiv informativ, si urmand a fi facuta fie electronic, prin e-mail, fie telefonic.

Vanzatorul isi rezerva dreptul ca, in situatii justificate, sa poata modifica cantitatea Bunurilor din Comanda, anuntand in prealabil Cumparatorul despre aceste modificari, la adresa de e-mail sau la numarul de telefon furnizat de acesta la momentul efectuarii Comenzii, urmand ca si suma achitata sa fie returnata conform modificarilor aparute.

Contractul se va considera incheiat intre Cumparator si Vanzator in momentul in care Cumparatorul primeste, de la Vanzator, fie prin intermediul unui SMS, fie prin posta electronica, o notificare de expediere de Comanda.

Documentul si toate informatiile puse la dispozitie, in cadrul Site-ului, de catre Vanzator, sunt cele care stau la baza Contractului, completate de certificatul de garantie aferent Bunurilor comandate, emis de catre Vanzator sau de catre furnizorul acestuia.

Cesionarea si subcontractarea

Vanzatorul are dreptul de a cesiona sau de a subcontracta o terta parte pentru anumite Servicii care tin de onorarea Comenzii plasate, informand Cumparatorul, dar neavand obligatia de a obtine acordul acestuia. Vanzatorul este cel care va fi intotdeauna responsabil, pentru toate obligatiile contractuale asumate, in fata Cumparatorului.

Dreptul de proprietate intelectuala si industriala

Continutul Site-ului, asa cum este el definit in deschiderea acestor Termeni si Conditii, care include dar nu se limiteaza la logo-uri, simboluri comerciale, reprezentari stilizate, imagini dinamice sau statice, text sau continut multimedia, este proprietatea exclusiva a Golden Beetle, cel care are si toate drepturile obtinute in acest sens, atat in mod direct, cat si in mod indirect, din licente de utilizare sau de publicare.

Clientul sau Cumparatorul are dreptul sa copieze, sa transfere sau sa utilizeze Continutul exclusiv in scopuri personale sau necomerciale si doar in cazul in care acestea nu intra in contradictie cu prevederile prezentului Document. Clientul sau Cumparatorul nu are voie sa copieze, sa distribuie, sa publice sau sa transfere catre terte parti, dar nici sau modifice sau sa altereze, sa utilizeze, sa se lege la, sa expuna sau sa includa niciun fel Continutul in alt context decat cel pe care l-a intentionat Golden Beetle, iar includerea oricarui tip de Continut in afara Site-ului, cat si indepartarea insemnelor care atesta dreptul de autor pe care Golden Beetle il are asupra Continutului si, nu in ultimul rand, participarea la transferul, vanzarea sau distributia unor materiale rezultate din reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului fara acordul scris si explicit al Golden Beetle sunt strict interzise.

Orice Continut pe care Clientul sau Cumparatorul il are sau la care obtine acces, indiferent de mijloacele de obtinere, se afla sub incidenta Documentului, cata vreme Continutul nu este insotit si de un acord de utilizare, valid si specific, incheiat intre Client sau Cumparator si Golden Beetle, si fara niciun fel de garantie implicita sau expres formulata de catre Golden Beetle cu privire la acel Continut.

Orice utilizare a Continutului, in alte scopuri decat cele expres permise prin Documentul de fata sau prin acordul de utilizare care insoteste acel continut, este strict interzisa.

Comanda

Clientul sau Cumparatorul poate plasa Comenzi in cadrul Site-ului adaugand Bunurile de care este interesat in cosul de cumparaturi si finalizand Comanda prin furnizarea metodelor de plata si de livrare. Dupa adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, acesta va fi disponibil pentru achizitie in masura disponibilitatii, daca exista stoc disponibil pentru acesta, iar simpla adaugare a unui Bun in cosul de cumparaturi, neinsotita de finalizarea Comenzii, nu va declansa nici inregistrarea propriu-zisa a comenzii, nici rezervarea automata a Bunului dorit.

Contravaloarea produsului cumparat se poate achita prin ramburs sau prin transfer bancar. Titular cont: Kovacs E Andrea PFA, cod IBAN RO30INGB0000999910687928. Comanda se va procesa doar dupa confirmarea platii si/sau virament finalizat.
Finalizarea Comenzii de catre Cumparator reprezinta acordul tacit al acestuia ca toate datele solicitate si furnizate in cadrul procesului de cumparare sunt corecte, complete si adevarate la momentul plasarii acelei Comenzi.
Finalizarea Comenzii de catre Cumparator reprezinta, de asemenea, acordul tacit al Cumparatorului de a fi contactat de catre Vanzator, prin orice mijloace disponibile sau agreate de catre Vanzator, in orice situatei in care acesta din urma va considera necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a putea anula o Comanda efectuata de catre Cumparator, dupa notificarea prealabila adresata acestuia din urma, fara ca niciuna dintre parti sa aiba vreo obligatie ulterioara fata de cealalta si fara ca vreuna dintre parti sa poata pretinde apoi celeilalte daune-interese, in situatia in care:

Clientul sau Cumparatorul a furnizat in cadrul Site-ului date incomplete si/sau incorecte;

Din cauza unor disfunctionalitati sau erori aparute in Site pretul afisat pe Site pentru Bunurile comandate nu este cel real, context in care Golden Beetle va notifica Cumparatorul cu privire la pretul corect.

Cumparatorul se poate retrage din Contract, alegand sa returneze un Bun, intr-un interval de 14 zile calendaristice, fara a fi nevoit sa invoce niciun motiv sau sa suporte niciun alt cost decat cel de livrare. Conform OUG nr. 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expira in decurs de 14 zile de la:
– data la care Cumparatorul a intrat in posesia fizica a ultimului Bun din comanda, in cazul in care acesta a comandat mai multe produse, in cadrul aceleiasi comenzi, care au fost sau vor fi livrate separat;
– data la care Cumparatorul a intrat in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese, in cazul in care livrarea include un produs din mai multe loturi sau piese diferite.

In situatia in care Cumparatorul alege sa se retraga din Contract, returul Bunului se va face doar dupa ce acesta a trimis o cerere scrisa pe adresa andrea@goldenbeetlejewelry.com si dupa ce a fost contactat telefonic pentru stabilirea conditiilor in care se va returna produsul. Returnarea se va face prin expediere catre str Carierei nr 115, Brasov, BV cod postal 500052. Cumparatorul avand obligatia de a returna Bunul in stare perfecta, in cutia originala in care a fost livrat, insotit de certificatul de garantie, si intr-un ambalaj corespunzator transportului, in caz contrar returnarea comenzii va fi refuzata. Returul nu va fi acceptat nici in cazul produselor folosite, cu semne de uzura, sau zgariate, deteriorate, incomplete – cu accesorii lipsa – sau fara etichetele originale intacte. Returnarea se va face exclusiv printr-o firma de curierat, nu prin intermediul Postei Romane, iar taxa de retur aferenta curierului va fi suportata de catre Cumparator.

Returnarea produselor este permisa doar persoanelor fizice, iar in cazul in care Clientul sau Cumparatorul va solicita retragerea din Contract in termenii legali de retragere prevazuti in contract, acesta va trebui sa returneze inclusiv eventualele cadouri care ar fi putut insoti produsul returnat. Daca Comanda este achitata, Vanzatorul se obliga sa ramburseze suma in cel mult 14 (paisprezece) zile de la data la care a fost informat de Cumparator in legatura cu retragerea din Contract. Returnarea sumei se va face prin virament bancar.
Vanzatorul poate decide amanarea rambursarii sumei pana in momentul in care isi va primi inapoi Bunurile vandute.

Facturare – Plata

Preturile tuturor Bunurilor, asa cum sunt afisate pe site-ul www.goldenbeetlejewelry.com, includ toate taxele fiscale conform legislatiei active.

Atat pretul, cat si modalitatea de plata respectiv termenul de plata sunt inscrise in cadrul fiecarei Comenzi, Vanzatorul avand obligativitatea de a emite Cumparatorului factura aferenta Bunurilor livrate, iar Cumparatorul avand obligativitatea de a furniza toate acele informatii necesare emiterii facturii, conform legislatiei active.

Vanzatorul ii va transmite Cumparatorului factura Comenzii pentru Bunurile vandute de Golden Beetle, precum si a oricarei alte plati aferente acelei Comenzi, in format exclusiv electronic, fie prin adaugarea acesteia in Contul Cumparatorului, fie prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail furnizata de Cumparator la detaliile sale de Cont.

Obligatia de a-si actualiza de cate ori este nevoie datele din Cont, pentru ca factura aferenta Comenzii sa fie furnizata corect si in timp util, ii revine Cumparatorului, care are si obligatia de a accesa si de a verifica toate informatiile si/sau documentele care insotesc fiecare comanda si care devin disponibile in Contul sau.

Trimiterea Comenzii reprezinta acordul tacit al Cumparatorului de a primi facturile in acest format electronic, prin adaugarea lor, in Contul sau, de catre Golden Beetle, respectiv prin posta electronica, la adresa de e-mail inscrisa in Cont.

Din motive de securitate a Tranzactiilor, Clientul, Utilizatorul sau Cumparatorul este sfatuit sa nu activeze optiunea de logare automata de pe dispozitive mobile si nici sa nu ramana logat pe Site dupa ce paraseste Site-ul. Parola aleasa pentru accesul contului se recomanda sa aiba un puternic caracter de securitate (minimum 8 caractere constand in litere mici, litere mari, caractere speciale si cifre) si divulgarea acesteia nu este permisa.

Produsele afisate si livrarea Bunurilor

Preturile aferente produselor, afisate pe site, sunt exprimate in lei. Pretul final, in care este inclus pe langa pretul Bunului si pretul transportului, se va modifica in cazul in care adresa de livrare este intr-o localitate aflata in afara ariei de acoperire a retelei de curierat. In acelasi timp, preturile de pe site se pot modifica oricand, fara vreun anunt prealabil, chiar si in situatia in care se ajunge la concluzia ca, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, pretul afisat pe site era gresit, context in care Cumparatorul va fi instiintat fie telefonic, fie prin e-mail.

Vanzatorul are obligatia de a livra Bunurile comandate de Cumparator, catre acesta din urma, in sistem de curierat door-to-door.

Vanzatorul are obligatia de a ambala corespunzator Bunurile ce urmeaza a fi livrate prin firma de curierat si de a se asigura ca, impreuna cu coletul, vor fi transmise si documentele insotitoare.

Garantii

Toate Bunurile vandute prin intermediul site-ului www.goldenbeetlejewelry.com beneficiaza de o garantie conforma cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorilor, produsele fiind noi, din surse autorizate, si livrate in ambalaje originale.

In cazul solicitarii garantiei, produsul trebuie sa fie prezentat in ambalajul sau original, impreuna cu toate documentele care l-au insotit, certificatul de garantie si o copie a facturii fiscale, garantia oferindu-se pentru deficiente care nu pot fi imputabile Cumparatorului si doar cu conditia respectarii recomandarilor de intretinere si de utilizare.

Costul de expediere a Bunului ce va fi returnat catre Golden Beetle, in scopul solutionarii unor probleme de garantie, va fi suportat de catre Cumparator, care poate folosi orice serviciu de transport dorit, exceptand Posta Romana, cata vreme acesta poate oferi confirmare de primire.

Costul de expediere a Bunului care a beneficiat de garantie, de la Golden Beetle catre Cumparator, va fi suportat de catre Vanzator.

Raspundere

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune suferite de catre Cumparator sau de catre orice terta parte, ca urmare a indeplinirii, de catre Vanzator, a oricareia dintre obligatiile care ii revin acestuia conform Comenzii si nici pentru daune care ar putea rezulta din utilizarea Bunurilor dupa momentul livrarii, in special in cazul pierderii lor.

Actul de creare si de utilizare a Contului de catre Client, Utilizator sau Cumparator reprezinta acordul tacit al acestuia de asumare a raspunderii in ceea ce priveste pastrarea confidentialitatii datelor de conectare la Cont (nume utilizator si parola) si a gestionarii accesului la Cont, acesta fiind responsabil, in masura stabilita si permisa de legislatia activa, pentru intreaga activitate derulata prin intermediul Contului sau.

Actul de creare a Contului si/sau de utilizare a Continutului respectiv de plasare a Comenzilor reprezinta acordul tacit al Clientului, Utilizatorului sau Cumparatorului de acceptare expresa, fara echivoc, a tuturor Termenilor si Conditiilor acestui Site, conform ultimei versiuni actualizate si comunicate in cadrul Site-ului, existente la data la care a fost creat Contul si/sau a fost utilizat Continutul si/sau s-a plasat Comanda.
Golden Beetle isi rezerva dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile Site-ului, acestia fiind opozabili Clientilor, Utilizatorilor sau Cumparatorilor de la data afisarii pe Site. Se considera acceptare a Termenilor si Conditiilor Site-ului orice trimitere de Comanda sau simpla bifare a check-boxului corespunzator din Site.

Confidentialitate

Potrivit legii nr. 677/2001 cu privire la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, datele personale ale Clientului, Utilizatorului sau Cumparatorului sunt protejate.
Aceste date vor fi folosite doar cu scopul asigurarii unei comunicari eficiente intre Vanzator si Client, Utilizator sau Cumparator.

Singura exceptie este reprezentata de relatia cu transportatorul public care va primi, la momentul plasarii comenzii de transport, datele necesare pentru predarea marfii la locatia specificata de Cumparator.

Cu scopul de a oferi servicii complexe, de cea mai buna calitate, Vanzatorul are nevoie sa tina in evidenta unele dintre aceste date cu caracter personal pe care le furnizeaza Clientul, Utilizatorul sau Cumparatorul. Oricare ar fi acestea – numar de telefon, adresa, date facturare s.a.m.d. – ele vor fi considerate date cu caracter personal si confidential, prin urmare protejate impotriva abuzurilor.

In unele cazuri, anumite date cu caracter personal trebuie stocate in vederea unor operatii de contabilitate respectiv de arhivare a bonurilor fiscale.

Utilizarea acestui Site reprezinta acordul tacit al Utilizatorului, Clientului sau Cumparatorului fata de politica Vanzatorului de stocare a informatiilor personale si a comenzilor pe care Cumparatorul le plaseaza, stocare ce se va face in conformitate cu politica descrisa aici.

Inregistrarea pe acest Site sau abonarea pentru a primi noutati reprezinta, de asemenea, acordul tacit al Utilizatorului, Clientului sau Cumparatorului fata de politica Vanzatorului de a contacta Utilizatorii, Clientii sau Cumparatorii, telefonic sau prin e-mail, pentru a comunica noutatile Golden Beetle, avand totodata posibilitatea de dezabonare in orice moment.

Pentru furnizarea de informatii cu caracter personal, confidentiale, Utilizatorul, Clientul sau Cumparatorul este sfatuit sa utilizeze exclusiv site-uri protejate, ascultarea si abuzul de astfel de informatii prin intermediul retelei publice de date si utilizarea internetului fara protectie negarantand in niciun fel protectia datelor cu caracter personal ale acestuia.

Vanzatorul isi rezerva dreptul, chiar si prin toate asigurarile si metodele tehnice de protectie puse in practica, de a se retrage de la garantarea sigurantei acestor date in cazul unui atac al serverului de catre un hacker.

Toate informatiile furnizate de Cumparator sau Client Vanzatorului, indiferent de natura acestora, raman in proprietatea Vanzatorului.

Cumparatorul sau Clientul are interdictia de a face uz de orice fel de declaratie publica, comunicat de presa, forma de promovare sau orice alta modalitate de dezvaluire, catre terte parti, a informatiilor referitoare la Comanda sau Contract, fara a avea, in prealabil, consimtamantul scris al Vanzatorului.

Transmiterea de informatii sau de materiale prin intermediul Site-ului reprezinta oferirea accesului nerestrictionat si irevocabil al Vanzatorului la acestea, cat si dreptul Vanzatorului de a utiliza sau reproduce, afisa sau modifica, transmite sau distribui aceste informatii sau materiale. De asemenea, sunteti de acord ca Vanzatorul poate utiliza liber, in interes propriu, toate aceste concepte, idei sau know-how-uri si tehnici transmise prin intermediul Site-ului. Site-ul nu va face subiectul unor obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, cata vreme legislatia activa nu prevede alte specificatii in acest sens.

Forta majora

Niciuna dintre partile implicate nu va fi facuta raspunzatoare pentru nerespectarea obligatiilor contractuale aferente, in cazul in care aceasta nerespectare sau neexecutare la termen sau in mod corespunzator, total sau partial, este cauzata de interventia unui fenomen de forta majora. Forta majora este acel eveniment imprevizibil, total in afara controlului partilor implicate, care nu poate fi evitat.

In cazul in care in decurs de 15 (cincisprezece) zile de la data la care s-a produs acel eveniment de forta majora efectele lui nu inceteaza, fiecare parte are dreptul sa notifice celeilalte parti implicate incetarea de plin drept a Contractului si niciuna dintre parti nu va putea pretinde celeilalte daune-interese.

Legea aplicabila – Jurisdictia

Contractul este supus legii romane, iar eventualele litigii care ar putea aparea intre Golden Beetle si Client sau Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care intelegerea amiabila nu este posibila, litigiile se vor solutiona de catre instantele judecatoresti romane competente, din orasul in care isi desfasoara activitatea Vanzatorul.

Prevederi finale

Partile implicate in Contract sunt considerate contractanti independenti si nu au nici dreptul, nici autoritatea de a asuma sau de a crea vreo obligatie pe seama/in dauna celeilalte. Prin acesti Termeni si Conditii din prezentul Contract se inlocuiesc orice alte intelegeri anterioare, scrise sau verbale, intre Partile amintite, cu privire la subiectul acestui Contract si acestia nu pot fi modificati sau schimbati pe parcursul derularii unei Comenzi.