În concediu, ne revedem în curând. Întrebări prin telefon (07400000797) sau e-mail (andrea@goldenbeetlejewelry.com)

Creat de Andrea Kovács

Retur

Informații despre retur / schimburi

Produsele cumpărate din magazinul Golden Beetle Jewelry pot fi returnate sau schimbate în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii. Pentru a face retur la produse, tot ce trebuie să faci este să contactezi pe Golden Beetle Jewelry pentru a stabili ce produse dorești să returnezi sau să schimbi.

Cum pregătești produsele pentru retur:

 • Citește cu atenție termenii și condițiile pe baza cărora se poate returna un produs
 • Contactează-ne telefonic sau prin mail pe adresa andrea@goldenbeetlejewelry.com
 • Completează toate câmpurile formularului de retur primit sau descarcat (aici:)

În cazul în care îndeplinești condițiile de retur, vei primi o confirmare, după care va urma pasul returnării coletului spre noi.

Produsele trebuie trimise prin aceeași modalitate precum au fost primite, la adresa menționată de noi. Contracostul produsului returnat se va livra în contul menționat în formularul de retur. Returnarea banilor va dura aproximativ 14 zile calendaristice, după executarea și comunicarea returului.

Procedura se va finaliza după ce primim produsul returnat, îl verificăm și te contactăm. Returnarea banilor se va realiza doar în cazul cumpărăturilor online.

Termeni si condiții privind politica de returnare

Returul produselor se acceptă în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniști, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

În anumite cazuri, produsele nu beneficiază de posibilitatea de returnare. Acest lucru se aplică în cazul:

 • Produselor personalizate – conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10, litera c) — contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
 • Produselor din alte categorii, care în sine pot fi personalizate
 • Produselor care nu sunt exact conform descrierii produselor. Unele fotografii sunt doar cu titlu de prezentare, însă acest lucru va fi menționat.
 • Produsele care fac obiectul comenzilor încheiate online, pot fi returnate, fără invocarea vreunui motiv într-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile calendaristice începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului.
 • În cazul persoanelor juridice, ele neavând calitate de consumator, ne rezervăm dreptul de a accepta sau nu returul produselor.
 • Cheltuielile returnării produsului vor fi suportate de către client. Este important să păstrezi ambalajului original pentru protejarea integrității produselor. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost expediat.
 • Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 zile calendaristice de la data informării de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract și acceptarea returului.
 • Vânzătorul va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat. Valoarea produselor returnate va fi restituit numai după verificarea produselor şi după stabilirea de comun acord a modalității de restituire sau conform procedurilor legale.
 • Dacă un produs returnat prezintă deteriorări, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă, lipseşte certificatul de garanţie, avem dreptul de a refuza returul.
 • Suma de retur va fi rambursat într-un cont bancar.