În concediu, ne revedem în curând. Întrebări prin telefon (07400000797) sau e-mail (andrea@goldenbeetlejewelry.com)

Creat de Andrea Kovács

Precautii si recomandari

  1. Vă recomandăm să feriți bijuteriile de lovituri, să deschideți cu delicatețe brățările, cerceii și colierele;
  2. Să purtați cu grijă bijuteriile încrustate cu pietre sau perle, deoarece montura acestora nu rezistă șocurilor mecanice.
  3. Bijuteriile se vor da jos obligatoriu înainte de a face baie, de a spăla vasele sau înaintea altor activități similare în care bijuteriile ar veni în contact cu apa, detergenții, produsele cosmetice și chimice. Uleiul natural al pielii poate contribui la menținerea luciului perlelor, în schimb acidul de transpirație poate ataca și decolora sideful, metalele prețioase
  4. Bijuteriile se păstrează separat în caseta dumneavostră de bijuterii. Evitați depozitatea lor laolaltă cu alte bijuterii sau pietre mai dure.
  5. Metalul prețios își poate pierde din strălucire în timp dacă intră frecvent în contact cu agenți externi, sau schimbă culoarea dacă suferiți de boli hormonale, etc.
  6. Vă recomandăm scoaterea bijuteriilor în timpul somnului și în timpului activităților sportive. Nu purtați bijuterii în piscine.
  7. Curățați bijuteriile cu o cârpă moale iar periodic vă recomandăm curățarea și lustruirea acestora la bijuterieri specializați.

Vă atenționăm că nerespectarea instrucțiunilor descrise mai sus produc deteriorarea produselor din vina clientului și duc la pierderea garanției.