În concediu, ne revedem în curând. Întrebări prin telefon (07400000797) sau e-mail (andrea@goldenbeetlejewelry.com)

Creat de Andrea Kovács

Garanție

Prin prezentul certificat de garanție se atestă că produsele Golden Beetle Jewelry (Kovacs E Andrea PFA, CIF42035993) îndeplinesc parametrii și cerințele de calitate conform standardelor internaționale corespunzătoare clasei în care se încadrează. Acestea beneficiază de garanție în condițiile respectării regulilor de întrebuințare prevăzute. Perioada de garanție comercială este de 30 de zile de la data achiziției. Produsele Golden Beetle Jewelry sunt lucrate manual. Aceste bijuterii pot prezenta diverse particularitati de textura si culoare. Indiferent daca este vorba despre neregularitati, mici diferente de culoare a metalului, sau alte particularitati, ele nu pot fi considerate defecte ci, dimpotriva, trebuie privite ca semne distinctive ale produselor. Tocmai aceste particularitati naturale confera identitate si sporesc valoarea fiecarei lucrate manual. Produsele  vor fi schimbate, numai dacă nu au fost purtate. Garanția nu include produsele care prezintă defecte cauzate de lovituri, neglijență, purtare sau a utilizării neadecvate, care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă.

Conform legii 449/2003, art.II alin.2, cumpărătorul nu poate cere înlocuirea bijuteriei din motivul pietrelor. Orice reparație la produsele aflate în termenul de garanție se va efectua în mod gratuit sau se va înlocui produsul, în condițiile OG nr.21/1992 revizuită, dacă se confirmă faptul că un defect de material sau de manoperă a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări. În cazul în care bijuteria nu poate fi reparată, în funcție de alegerea cumpărătorului, bijuteria defectă poate fi înlocuită cu un model similar.

Această garanție atestă faptul că bijuteria este din argint 925%  nu-și schimbă proprietățile în cazul utilizării corespunzătoare timp de 2 ani. Pentru bijuteriile prevăzute cu pietre (diamante, pietre prețioase și semiprețioase, zircon, strașuri, pietre brute, margele), în cazul căderii acestora, producătorul sau vânzătorul le va înlocui, într-un termen rezonabil de 30 zile. Daca piatra folosita este unica se va intelege ulteror despre repararea bijuteriilor.  Reparațiile de service pentru cazurile care nu sunt incluse în această garanție vor fi facturate cumpărătorului.

Prin acest certificat garantam ca toate bijuteriile marca Golden Beetle Jewelry sunt marcate de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor – Directia pentru Metale Pretioase si Pietre Pretioase.

Precauții și recomandări

  1. Vă recomandăm să feriți bijuteriile de lovituri, să deschideți cu delicatețe brățările, cerceii și colierele;
  2. Să purtați cu grijă bijuteriile încrustate cu pietre sau perle, deoarece montura acestora nu rezistă șocurilor mecanice.
  3. Bijuteriile se vor da jos obligatoriu înainte de a face baie, de a spăla vasele sau înaintea altor activități similare în care bijuteriile ar veni în contact cu apa, detergenții, produsele cosmetice și chimice. Uleiul natural al pielii poate contribui la menținerea luciului perlelor, în schimb acidul de transpirație poate ataca și decolora sideful, metalele prețioase
  4. Bijuteriile se păstrează separat în caseta dumneavostră de bijuterii. Evitați depozitatea lor laolaltă cu alte bijuterii sau pietre mai dure.
  5. Metalul prețios își poate pierde din strălucire în timp dacă intră frecvent în contact cu agenți externi, sau schimbă culoarea dacă suferiți de boli hormonale, etc.
  6. Vă recomandăm scoaterea bijuteriilor în timpul somnului și în timpului activităților sportive. Nu purtați bijuterii în piscine.
  7. Curățați bijuteriile cu o cârpă moale iar periodic vă recomandăm curățarea și lustruirea acestora la bijuterieri specializați.
  8. In functie de gradul de utilizare, bijuteriile trebuie examinate si curatate de un bijutier, cel putin o data pe an!

Vă atenționăm că nerespectarea instrucțiunilor descrise mai sus produc deteriorarea produselor din vina clientului și duc la pierderea garanției.